Dizolvă anxietatea de început de an cu o floare

Floarea de stejar face parte din categoria florilor lui Bach şi te poate ajuta să elimini strestul şi te protejează de epuizarea specifică sfârşitului de an.

Stejarul, din care se culege şi floarea de Bach Oak, este o plantă măreaţă şi de lungă durată; poate trăi până la o mie de ani, rezistând eroic tuturor intemperiilor. Cu crengile sale pline de frunze şi trunchiul solid şi masiv, stejarul este un simbol universal de curaj şi forţă vitală.

Aceeaşi vibraţie energetică puternică o transmite şi Bach Oak, pregătită cu florile stejarului şi utilă persoanelor serioase, tenace, responsabile şi care abordează orice angajament cu un acut simţ al datoriei şi spirit de sacrificiu, motiv pentru care sunt strivite sub presiunea stresului. În general este vorba despre persoane altruiste şi generoase, care nu renunţă uşor şi nu dau înapoi atunci când este vorba de muncă, dificultăţi, obstacole, oboseală sau probleme fizice.

Cea mai potrivită floare a lui Bach pentru cine nu ştie să se oprească

Din cauza incapacităţii de a-şi prefixa anumite limite, aceste persoane ajung uneori la epuizare, cu riscul de a suferi „prăbuşiri” neaşteptate, stări de stres şi epuizare psiho-fizică, dureri şi rigiditate la muşchii gâtului şi umerilor şi incapacitatea de a se relaxa şi de a dormi, cea din urmă datorată oboselii excesive.

Floarea de Bach Oak ajută la încetinirea ritmului şi ascultarea nevoilor propriului corp, inducând o stare de relaxare generală şi o plăcută senzaţie de „regenerare” energetică.

În această perioadă haotică de sfârşit şi început de an, presărată de 1000 de sarcini şi întâlniri sociale şi familiare, floarea de Bach Oak te ajută să îţi regăseşti echilibrul şi forţa pentru a aborda totul cu mare echilibru.

În situaţii de surmenage, Bach Oak este remediul ideal şi pentru cei care nu se deconectează deloc şi îşi „permit” să se îmbolnăvească doar în weekend sau în timpul concediilor. Remediul poate fi de ajutor şi pentru a reduce durerile de cap din timpul weekendului, des cauzate de „eliberarea” tensiunilor nervoase.

Cum se utilizează Bach Oak

Varsă 4 picături într-o sticluţă cu pipetă de 30 de mililitri. Adaugă 2 linguriţe de brandy şi umple cu apă plată. Consumă 4 picături de 4 ori pe zi, la distanţă de mese.

Să fii sănătoasă şi odihnită.