Consumă Cafea Verde Pentru a Elimina Kilogramele în Exces

Cafeaua verde crudă conţine o substanţă care ajută la reducerea absorbţiei grăsimilor consumate prin alimentaţie, stimulând acţiunea unui hormon care arde grăsimile.

Cafeaua verde transformă grăsimile în energie: mulţumită prezenţei unei substanţe, acidul clorogenic, care ajută la reducerea absorbţiei lipidelor consumate prin alimentaţie şi ajută la eliminarea cerlo prezente deja în depozitele de grăsime.

Mai mult de atât, cafeaua verde este capabilă să stimuleze adiponectina, hormon cu rolul de ardere a grăsimilor.

Atunci când grăsimea se acumulează, mai ales după mesele excesive şi dezechilibrate, echilibrul hormonal intră în criză, inclusiv hormonul care arde grăsimea.

Cafeaua verde – adică cea crudă, neprăjită, în care e prezent acidul clorogenic – ajută la reechilibrarea funcţiilor hormonale şi metabolice.

Doar cafeaua verde (crudă) are o acţiune de ardere a grăsimilor

Bobul de cafea verde, mulţumită concentraţiei de polifenoli, vitamine şi minerale, care se pierd în mare parte prin prăjire, are un puternic efect antioxidant, reglează colesterolul şi contrastează acţiunea radicalilor liberi.

În plus, accelerează metabolismul şi energia corporală şi îmbunătăţeşte concentrarea.

Nu toate aceste beneficii se pot obţine cu clasica ceaşcă sau cană de cafea, care pierde acidul clorogenic şi efectul de slăbire.

Asociază consumul de cafea verde cu o plimbare de 30 de minute pe zi

Acţiunea pe care o are acidul clorogenic de ardere a grăsimilor este datorată prezenţei metilaxantinelor, molecule capabile să „desprindă” acizii graşi din celule şi să reducă volumul şi greutatea ţesutului adipos.

În mod natural, nu ajunge o substanţă să slăbim, dar, dacă consumul de cafea verde se asociază cu puţină activitate fizică aerobică, grăsimile în exces vor fi eliminate şi nu vor mai fi recuperate.

Pentru cei sedentari, e de-ajuns o jumătate de oră de plimbare pe zi, la pas vioi.

Înainte de mesele principale pentru efectul maxim

În comerţ se găsesc diferite suplimente pe bază de cafea. Le poţi lua sub formă de capsule, tablete sau infuzie, cel mai bine înainte de mese.

Doza recomandată este o pastilă sau o cană de infuzie înainte de prânz sau cină. Cel mai bine dacă se efectuează cicluri de o lună.

În ceea ce priveşte cafeina, concentraţia nu este aceeaşi cu cea din cafeaua tostata sau prăjită, deci nu provoacă nervozism sau tahicardie.

Vă urez mult succes în pierderea kilogramelor în plus.

Să fiţi sănătoase.