Cel Mai Bun Scrub Pentru Reînnoirea Pielii

Scrubul elimină celulele moarte și activează microcirculația. În plus, are o acțiune directă asupra grăsimii și celulitei.

Orice moment este potrivit pentru a efectua un scrub care elimină celulele moarte și face pielea mai netedă și luminoasă.

Scrubul este o exfoliere a straturilor superioare de piele, care îndepărtează impuritățile acumulate în timp și favorizează oxigenarea țesuturilor, dincolo de a pregăti zona tratată să absoarbă eventualele principii active aplicate ulterior.

În comerț există mai multe produse specializate în aceste scopuri, dar cele mai bune „amestecuri” se pregătesc acasă, cu ingrediente pe care le ai de obicei în bucătărie .

Un scrub natural trebuie să conțină un element fluid ca uleiul, care ajută masajul, și un element granulat, cu acțiune mecanică de îndepărtare a celulelor moarte, a pielii uscate și a impurităților.

Exfolierea combate și celulita

Efectele scrubului și a exfolierii sunt multiple: în primul rând, așa cum spuneam, acest tratament elimină celulele moarte și curăță pielea în profunzime, elimină toxinele care închid porii și împiedică o bună oxigenare, stimulează circulația și regenerează țesuturile, îmbunătățind microcirculația și combătând celulita.

Sare și ulei pentru un scrub natural

Ia un pahar de sticlă și umple-l pe jumătate cu sare fină. Adaugă ulei de migdale și ulei de Argan și amestecă bine cu o linguriță. La aceste doua elemente naturale, poți adăuga, după plac, uleiuri esențiale, care îmbunătățesc efectele tratamentului și donează compoziției un parfum benefic.

Umezește-ți pielea la duș apoi ia puțină compoziție și masează-ți toată pielea, insistând pe punctele critice ca șolduri, fese și coapse și în zonele cu piele mai uscată  (coate, genunchi și călcâie). Evită fața și zonele cu piele sensibilă și la final clătește bine.

Îți doresc momente plăcute.